Produkter för e läsare (8)

Blomster Gelato

Blomster Gelato

Flower Gelato 8%-16% CBD. Hydroponisk odling, 100% biomassa Certifierad och ekologisk cannabis erhållen genom auktoriserad odling Noggrant utvald för att säkerställa höga kvalitets- och enhetlighetsstandarder. Inte förtäras THC-värde mindre än 0,2%
Äggtagliatelle

Äggtagliatelle

Färska äggtagliatelle är en långpastasort som är känd över hela världen för sin konsistens, smak och storlek. Den är synonym med emiliansk matlagning, är mycket mångsidig och kan användas i otaliga rätter. Den är idealisk med ragù (köttsås), svampsås eller tryffelsås, och är lika läcker med enkla tomatsåser.
PAS eGAL

PAS eGAL

Nu-Egäl är en renoverande polish för skydd av professionella golv. Den används för att återge glans och skydda golv. Den ersätter alla icke-ekologiska polisher. Sektorer: skolor, sjukhus, kontor... Tillämpningar: Alla typer av sammansatt vinyl och naturstenar Används: med en monoborste med låg eller hög hastighet Återger glans till använda golv. Appliceras enkelt och samtidigt. Utan VOC Innan du applicerar polisen, rengör golvet. 1. Spraya produkten på golvet. 2. Polera med låg eller hög hastighet. 3. Upprepa processen vid behov. Förpackningar: 5L
Barilla Pasta

Barilla Pasta

Barilla Pasta
Svarta oliver

Svarta oliver

Svarta oliver
Tortellini Mignon

Tortellini Mignon

De mignon-kött tortellini är ett hantverksmässigt mästerverk från den italienska kulinariska traditionen, ett emblem för gastronomisk kultur i Emilia-Romagna. Pastadegen rullas ut till en minimal tjocklek, vilket ger dessa små och eleganta tortellini en unik lätthet och delikatess. Fyllningen är en balans av kött, kokt skinka, mortadella och en touch av muskotnöt. Varje ingrediens är noggrant utvald och doserad för att säkerställa en intensiv och smakrik slutsmak.
Ägg Tagliatelle

Ägg Tagliatelle

Färska äggtagliatelle är en långpastasort som är känd över hela världen för sin konsistens, smak och storlek. Den är synonym med emiliansk matlagning, är mycket mångsidig och kan användas i otaliga rätter. Den är idealisk med ragù (köttsås), svampsås eller tryffelsås, och är lika läcker med enkla tomatsåser.
Ravioloni Sardi

Ravioloni Sardi

De stora sardiska ravioli är fyllda med ricotta (mjukt ost) och citron och förkroppsligar enkelheten och renheten i de medelhaviska smakerna, vilket erbjuder en fräsch och raffinerad kulinarisk upplevelse. Denna ravioli representerar en perfekt harmoni mellan sötman och den omslutande mjukheten hos ricottan och den citrusaktiga smaken av den vibrerande fräschören hos citronen, innesluten i en delikat pastadeg.